Medlemsinformation


En typisk medlem är en person i eget företag, anställd hos annat företag eller förening som gör ett val att använda Skrå som arbetsplats eller mötesplats. Den fysiska personen är medlemmen och får information om vad som händer lokalt för hen. Medlemskap och hyra betalas av organisationen där denna verkar och faktureringsuppgifter fylls i under del två av registreringsformuläret.  Det är också möjligt att jobba här som privatperson och för att minska omkostnaderna att jobba på Skrå erbjuder vi halva medlemsavgiften för studenter och pensionärer.


Medlemstyper för hyresgäster

Det finns på Skrå två olika priser för Arbetsklubben. Pensionär/student 400 kr/år och normal medlem för 800 kr/år. Detta väljs i formuläret nedan.


Skrå coworking har som primär arbetsyta vindsvåningen, gamla ”kommunhuset” och ”gymnastiksalen” och har en magisk utsikt över Alnösundet och en klassisk möblering och detaljer för att skapa nyfikenhet och förståelse för vår historia på Alnö. Vi erbjuder allt från moderna kontorsplatser till historiska ribbstolar och klassbänkar. Vill man vara för sig skjälv finns även mörka skrubbar. Vi har fyra grupprum och konferensrum som går att boka för medlemmar eller hyra för externa.


Tillsammans coworking ligger på plan två och är lite mer rörelsebaserad co-working med hängmattor, klätterväggar, krypin mm. Tillsammans hittar ni på plan två i klassrum 4.


Kvartersmedlem - för alla lokalt  - #tillsammansförbygden

Här blir ni kvartersgrannar och lokalpatioter medlemmar. Vi jobbar för en levande ö och ser gärna att vi snart kan anordna kvartershockeyturneringar på isen utanför, basketmatcher, öl- eller vinprovning i orangeriet, eller varför inte en kvarterspub i källaren. Vi kan vara ett modernt och levande komplement till Hembygdsföreningen som är vår granne och arrangera så mycket kul vi orkar efter tycke och smak. Kvartersmedlem 200 kr/år.